Miben segíthetek?

Ingyenes konzultáció

Rá kell ébredned arra, ­­- ha valóban tartós megoldásra vágysz – hogy a panaszt kiváltó okokkal kell foglalkoznod, és nem probléma forrásának a tüneteit kell alkalmanként elnyomni a tüneti kezelésekkel.

Ez olyan, mintha a házépítést a falazással vagy a tetőépítéssel kezdenénk. Ha nincs megfelelő alapozás, akkor a ház könnyedén összedől, megsérül. Így a panaszok idővel visszatérhetnek.

Mit kell tudnod a konzultációról?

30 perces telefonos vagy online konzultáció

Teljes egészében rólad és a problémáidról fog szólni

Kikérdezlek az aktuális állapotodról, annak előzményeiről és az életviteledről

Ez egyfajta állapotfelmérés is, hogy el tudjam dönteni beletartozol-e a kompetenciámba (ha nem, átirányítalak egy másik szakemberhez). Ha a közös munkánkat nem akadályozza semmi, akkor felkínálom a segítségemet.

A konzultáció jelentkezéshez kötött! Az időpontfoglalás után kapni fogsz néhány kérdést, amik alapján eldönthetem, hogy tudunk-e együtt dolgozni.

Miért ingyenes a konzultáció?

Amit az ember nem lát, nem ismer vagy nem ért, azt nem tudja megváltoztatni. Ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy feltérképezzük a jelenlegi helyzeted.

Erről szól a konzultáció. Tisztánlátást adok, hogy megismerd milyen lehetőségek vannak, és ezek ismeretében a megfelelő döntést tudd meghozni az állapotoddal kapcsolatban.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert, ha felnyitom valakinek a szemét a változásra, akkor nagy százalék eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

 

FONTOS!

A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni, akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni.

Nem okozok függőséget!

Azzal együtt, hogy a fejlődés sosem áll meg, soha nem leszünk igazán készen, fontos, hogy önállóságra tanítalak. Intenzív rövidebb és hosszabb távú – jellemzően 3 – 6 – 9 hónapos – időtartamokban dolgozom.

Beszéljünk arról, hogy el tudsz-e köteleződni végre magad mellett? Pár kattintással foglalj időpontot egy előzetes díjmentes perspektíva konzultációra, és megnézzük, tudunk-e együtt dolgozni a szintlépéseden?

Megjegyzés:

Ha még gyűjtöd a bátorságot ahhoz, hogy informálódj a kérdéseddel, problémáddal kapcsolatban, vagy ahhoz, hogy elköteleződj egy folyamatban, de szívesen hangolódnál, akkor ajánlom figyelmedbe a facebook csoportomat.

Egy fontos kérésem van; a kérdések megválaszolása feltétele a tagságnak. A csoport jelenleg ingyenes. A neve: Buddhista szemléletű személyiségfejlesztés.

Gyere és nézz körül, aztán dönts, hogy érdemes-e ott maradnod.

Coaching ülés (60 perc/alkalom)

Amikor Te már a coaching igénybevételén gondolkodsz, akkor túl vagy az ingyenes telefonos/online konzultáción, így mindketten tudjuk milyen irányba indítsuk el az első találkozónkat. Így jelen esetben hívhatjuk ezt life coachingnak vagy akár buddhista szemléletű mentorálási folyamatnak is. 

A további részletekért és információkért használd az alábbi lehetőségeim egyikét:

Jelentkezés és információ: kapcsolat@dharmaketu.com.

Kilövés-coaching (120 perc)

Ez is afféle coaching ülés, de míg egy coaching ülés sorozat 8-10 találkozóból áll, ez csupán 1 találkozó. Akkor érdemes ezt választanod, ha mondjuk tanácstalan vagy egy döntéssel kapcsolatban (döntéselőkészítés) vagy egy erős kezdő lökésre van szükséged az önállóan végzett önismereti munkához.

A további részletekért és információkért használd az alábbi lehetőségeim egyikét:

Jelentkezés és információ: kapcsolat@dharmaketu.com.

3 hónapos mentorprogram (VIP csomag)

A 3 hónap alatt 10 alkalommal (10×60 perc) fogunk találkozni akár személyesen, akár online.

Az évek során világossá vált számomra, hogy nem elég a tüneteket kezelgetni, ha tartós megoldást szeretnék nyújtani a hozzám fordulóknak. Emiatt elhatároztam magam, hogy az okoktól fogom felgöngyölíteni a problémát, így a munkámban kiemelten fontos szerepet kapott a szemléletformálás. Ehhez viszont időre  van szükségünk. Közösen eltöltött időre. Ezért tart ez a program 3 hónapig. 

A programban összefüggéseket vizsgálok, mintázatokat fedezek fel. Kiemelten az emberi játszmák elemzése, a mély befelé figyelés, a tudatalatti és a tudatos elme összehangolása, gondozása, hozott családi mintáink átfordítása, az önszabotázs és a romboló érzelmek megszüntetése, az öngyógyító folyamatok beindításával dolgozom. 

A mentorprogramban az első perctől az utolsóig melletted leszek és támogatlak az előre egyeztetett feladatok mindegyikében, legyen az akár fizikai változásra serkentő feladat vagy az azt kísérő erőteljes lelki folyamat. 

A 3. hónap végére azon túl, hogy komoly változások állnak be az életedben, egy olyan rendszert kapsz a kezedbe, amelyet később bármikor újra elővehetsz, ha úgy érzed ismét szükséged lenne valamilyen segítségre. Így többször nem lesz rám szükséged. Ha ez így lesz, akkor jól dolgoztunk. 

A további részletekért és információkért használd az alábbi lehetőségeim egyikét:

Jelentkezés és információ: kapcsolat@dharmaketu.com.